hallå jaaa! when the night falls

God kväll, hur e det med er?
Själv är det bra. Känner inte mig uppkopplad med allt som sker där ute. Har inte läst bloggar eller något. Idag vaknade vi klockan sex och åt frukost sju för att sedan besöka president Rugovas grav, har aldrig varit där så det var jättetrevligt.
Sedan satte vi oss i bussen och åkte till Mitrovica där vi besökte skolor, där mamma gick en gång i tiden. Vi var lite överallt om man säger så, trevligt.
Mot kvällen åt vi mat och hade lite livemusik, men njaa man är inte ås taggad eftersom man blir så jäkla trött eller jag blir det.

Nu ska jag duscha och uträtta mina behov på toaletten, GÖTTANS! har inte varit på toa på hela dagen liksom, så ni kan ju fatta hur det känns i magen just nu!?!?!?!?!

JAA PUSSSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! SOV GOTT OEJ?! SOV GÖTTTT OCH SOV SÖTT!
PUSSS, PUSSAR TILL MINA TVÅ SYSTRAR BUQI OCH BELINDA! PUSSS PUSS TJEJER. bloggar för buqi säger till mig


ångest

God Morgon.
Gud vad jag hade kunnat sova gott inatt men istället oroade jag mig för andra små saker. Snart ska vi ner och äta frukost och sen skall vi åka till Mitrovica. Där ska vi besöka en eller två skolor vet ej och andra saker.
Jag ångrar att jag inte tog med min Macbook, har ju internet här detsamma med min mobil så nu kan jag ej lägga in bilder.  
Nu ska jag kolla min facebook. Pussheej♥

Kosovo

HEEEEJ!
Just nu är jag i Kosovo, Prishtina. Syrran, MArri och jag ska strax sova föratt vi ska upp tidigt imorgon.
Idag har vi gått hela dagen och i slutet dansade vi och hade trevligt.
Det är jättekul här nere. Sjukt varmt, svettas ihjäl. Hade på mig värsta kläderna idag, ÅNGEST!
JAG har jättemycket att berätta men det blir för mycket.
Från att vi vaknade sent idag på morgonen, vår buss från Peja till Prishtina där vi skulle träffas gick 6:20.

nej nu ska jag sova jag har int i huvudet och ska vakna klockan sex på morgonen. PUSSSS GOD NATT!♥

snart fredag, gaaah I can't wait

Snabbt inlägg. Måst plugga mycket idag, eftersom dessa dagarna har jag bara låtit tiden springa iväg utan att få något gjort. I kväll kommer även Dona och då blir det inte mycket plugg. Men ska lägga på ett kol nu med matten. Började även packa men nu får mamma och syrran göra lite har ju morgondagen också. nej nu sticker jag, pussheej! ♥


stop! I'm busy

har inte blivit någon uppdatering idag, har ej hunnit. Har bla haft utvecklingssamtal idag och ett annat möte ang. resan till Kosovo. Gick bra.
Dagen har varit amazing eller ja. Själva dagen lektionerna, inte så och plugg. Men annars dte som händer det som hänt amazing,wonderful, kan inte beskriva hur bra allt känns nu.

Har läxor som F A N nu, så måste lägga ett kol, orkar inte.  Ska sätta mig och plugga nu tills Desperate Housewives  börjar och sedan Cougar Town (?!). PUSSHAAJ! SOV SÖTT ALLA, I KNOW I WILL!♥



what have I been up to

längesedan jag uppdaterade musik kategorin så här har ni ett album som jag glömde lägga upp förra veckan. Tyvärr kan jag inte gör så att man bara klickar på bilden eller något så kommer man till spellistan men ni får söka själva.





Adelinaradini @ Twitter


I see heaven when I see you ...

Har en väldigt dålig ''sittställning'' just nu. Har lite ont i ryggen usch. Har inte börjat plugga än, hmm?
hur skall detta gå? Matteprov och svenska denna veckan, great. plus massa annat skit.
Vill bara ha lov nu. Snart smäller det. Sa innan till mamma att jag inte kan tro att jag coh syrran ska åka bort, känns helt konstigt. Det känns som det inte kommer bli av, vet inte varför men har en konstig känsla. Imorgon skall vi i alla fall ha möte om resan.
Kommer bli awesome att få komma till KOSOVO igen.



Fick en tidig födelsedagspresent idag. Ville inte öppna den men mamma ville att jag skulle ha med den till Kosovo. Har matchande halsband också. I like it. Älskar ju hjärtan & smycken.


Nej nu ska jag läsa engelska boken. PUSS!


Mondag morning, how about that

Börjar 10 idag eftersom jag inte har någon albanskalektion. Ätit frukost, ett äpple fick ingå i dagens, duktigt. Dagens skoldag är inte frestande men kommer nog gå bra. Mamma tror jag håller på att bli sjuk eftersom jag blir alldeles varm och typ svettas fast det inte är det. :/
Vill inte,  ska ju till Kosovo på fredag, vill inte bli sjuk. 
Aja Ikväll kanske bästis kommer, great.




Skulle ju lägga lite slingor i håret på påsklovet men nu ångrar jag mig nästan. Vill hellre att mitt hår skall växa ut nu när det återhämtar sig och det allra mesta som är slitet är borta. ses senare puss!♥

can I copy you

Ibland önskar jag att jag hade fotografisktminne, hade varit nice alltså. Ska ta itu med böckerna nu, love them. ♥

Den är så vacker. Första kapitlet av matte B krånglar & jag har bara resten kvar, kommer ju gå fint detta! Tummen upp. JAG KLARAR DETTA! JAG VILL DETTA ♥
+ all svenska mm.

Tina stack hem

I'm so tired. Skulle kunna sova bort en vecka känns det som. Helt deprimerad, :S Jag orkar inget. Ska iväg till jobbet nu! See you later! ♥
Har inte läst Eddies blogg på länge måste göra det någondag när jag har tid! :D

God Morgon

Har ni sovit gott?
I have. Idag ska jag jobba pyttelite & plugga plugga plugga!
Ikväll är det också Gossip Girl det får ni inte missa.



Ska bara tillägga Biggest Loser är på TV (repris eller något)  säger bara GUD ALLTSÅ!

stylebystars & bubbleroom


Tänker på all plugg jag har, my god. Har inte pluggat något. Har haft annat för mig. Typsikt mig att tänka på plugget sent på kvällen, great Adelina.
Om några dagar är jag i Kosovo, it will be awesome!
God natt och sov gottans everyone, I know I will. I'm so tired! ♥

all you need is love

Live from Åstorp, yeeeah!

Sitter hos mormor och dem. Alla pratar i mun på varandra, GREAT! Plugg stod med i schemat idag vilket inte blev av, besviken. menmen, får väl ta igen allting imorgon hoppas jag. Jag och Tina mutade min kusin med chips innan Eller vi lockade henne för hon skulle börja gå. Men efter en kort stund lockade hon oss till sovrummet! 



Antiken

Tycker ni det är kul med Antiken?
jag tycker det är väldigt intressant. Vi lär oss om det på svenskan och vi ska ha prov nästa vecka, det är väldigt mycket. Jag tycker det är kul men det är väldigt många namn man skall kunna.
Zeus och Hera. Zeus var ju den mäktigaste/kungen över alla gudar. Hera var hans fru. Zeus var otrogen så Hera var väldigt svartsjuk.
Afrodite Kärlekens/skönhetens och fruktsamhetens gudinna.
Visdomens och krigetsgudinna - Athena.
Tänk om de fanns gudar i Olympos på riktigt, coolt!

Fridaaaay , chill

Slutade skolan 11:45. Har även handlat mat med pappa, Martin och syrran. Blev mycket mat och skratt. Jag och syrran har också matat änderna idag, jättekul!
Tina är hemma hos mig nu, kulkul!

Saknar sommaren mer och mer. Tycker jag är en gnällfis. gnäller om sommaren hela tiden men jag vill att det ska bli sommar nu.
Rosa klänningen köpte jag till skolavslutningen. Använde aldrig den mer(bara då) men denna sommaren skall jag faktist göra det. Jag hoppas på Kosovo. Den svarta köpte jag i Kosovo. I en jättefin butik i Peja. De har jätteveckra klänningar, skor, väskor & tunikor. Tror allt kom från Italien.

Hoppas på en bra film snart. PUSS & SOV SÖTT! ♥

Kvällen kvällen summerfeelings

Har ni varit ute?
Det är väldigt varmt just nu. Gick ut och det kändes som på sommaren när man kommit hem från stranden på kvällarna. Då man bara sitter i trädgården dricker något gott och bara njuter.
Längtar tills juni då jag åker till TURKIET för andra gången and I love it. Turkiet är en av de länderna jag föredrar. Skulle gärna vilja besöka Grekland, Thailand, Egypten och självklart USA och England.


Apollotemplet i Side, när jag var i Turkiet, Side sist så var i där!






Just nu är jag arg för jag hittar inte matteskrivhäftet och uppgifterna är så konstiga fick inte rätt på de två första jag satte igång med så nu skiter jag i matten. Och jag hittar inte heller idrottspapperna. Jag som tänkte göra planeringen nu, ååååh. Blir så ARG!

Ikväll är det Bella & Tyras show men även CSI miami som jag inte kollat på länge. Tror jag ska se på CSI istället för B&T, kan nog se det imorgon eftersom jag slutar 11:45! NICE
God natt! ♥

Dagens djur

Laman är ett djur som tillhör kamelfamiljen.  Djuret blir mellan 110 till 120cm högt men kan bli 130cm och väger runt 120-150kg. Laman känns igen på dess långa hals och öron. Laman har inga pucklar och pälsen kan förekomma i olika färger och mönster. Laman förekommer i Anderna i Sydamerika.
Efter dräktigheten (graviditet) som vara mellan 11-12 månader föds ett ungdjur vid vissa tillfällen kan den få tvillingar. Ungen blir könsmogen efter ca 2år.
Laman äter svampar, gräs, örter mm.
Som många vet spottar laman. Laman spottar när den känner sig hotad. Oftast spottar det mot varandra för att stärka sin position i ''gruppen'' och inte mot människor. Saliv spottas för att varna en motståndare. När situationen är allvarliga kan laman spotta halvsmält föda som den kastar upp från matstrupen. Ämnet är grönt och luktar illa men går enkelt att tvätta bort.






inget fint väder idag, mulet blää

Börjar skolan 11:50 idag, då jag har kemiporc, lunch, tyska & sen idrott! SOFT! like it like it.

Foo Fighters - Wheels

...

Åååh, vad mätt jag är. Kyckling och potatis och nybakat bröd, gott!
Jag ska då plugga idag, funny jag vet. Älskar kemi prov så mycket. Polär, opolär, dipol, mm.
Imorgon har jag en lång sovmorgon pga vår engelskafröken tror vi ska ha prov på engelskalektionen så vi sa inte till att det var nästa vecka vi skulle ha matteprov på eng.lektionen.
NICE, nu ska jag bege mig. pussheeej♥



And now it's morning....

IRRITATION OCH ILSKA

Ge uttryck för dina känslor.

  • Skriv upp sådant som gör dig irriterad och arg. Försök hitta ett mönster i de faktorer som utlöser din irritation.
  • Finn en rutin att använda när du blir irriterad. Luta dig tillbaka, slappna av och ta ett par djupa andetag innan du säger något.
  • Använd inte ord som "bör", "ska" och "får" när du talar om uppgifter som du har framför dig. Tänk i stället "jag vill".
Gillar den sista punkten något extra! Fick till en ny kategori Skönhet/Hälsa.
(källa: http://iform.se/valbefinnande/stress/irritation-och-ilska)



H & M - fotade från nya H&m katalogen, blev dåliga bilder







Detta är då Pite (krelan). Det är en deg med en god fyllning.  MAmma gjorde en Pite med spenat och en med fetaost och cremefreich.
Man kan göra olika fyllingar ex. pumpa, purjo, kött, kött & potatis (ååh så himla gott ä det med köttfärs och små bitar potatis, love it) mm.
Blev en konstig förklaring men jättegott är det!
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives, God natt & sov sött ♥

I hate this part right here

Jag kan inte beskriva min irritation. Den är för stor, jag faller ihop snart. Vill bara gömma mig. Orkar inte höra, varje litet ljud får mig att må dåligt, får mig vilja fälla tårar. Det vill få mig att bryta ihop. Ligga hoppkrypet och bara gråta, gråta över att livet kan bli så störande ibland. Åååh, så störande dET kan bli.
Varför kan jag inte bara släppa vissa småsaker?. Varför måste jag grubbla över det?
Varför måste jag skriva ner allting HÄR! VarföR`? Vem vill läsa ett irriterande jävla inlägg.
DAMN, vad jag vill ta och slänga datorn i väggen, slå sönder allting. Känner redan känslorna komma upp, tror det skulle varit riktigt jävla härligt. FAN vad skönt att få komma bort från Sverige, från verkligheten ett tag. Jag behöver en resa.
Min irritation går snabbt över till ilska? Kommer på varje varje liten sak jag kan ta upp med någon bara för att bli arg. För att hamna i konflikt så jag kan ta ut mina känslor för att sedan springa upp och rasa i tårar. Så känslig är jag.
Hatar att gråta framför någon men gör det väldigt lätt och innan gjorde jag det oftare. För en liten sak som slog mig hårt.
Att skriva ut vad jag känner, då får jag en liten stund kvar. En liten stund innan jag bryter ihop. Så jag håller mig aktiv så jag slipper det.






NU KOM SPOTIFY REKLAMEN, AAAAAAAAAAAAAH! FYFAAAAN IRRITERAD! VILL INTE ENS TÄNKA PÅ PLUGGET! SUTTIT SKIT LÄNGE MED CP KEMI, KEMIFRÖKEN KAN TA SIG DÄR BAK ASSÅ!

Elin, jag tycker du ska bli konstnär

En tröttsam dag. Usch var inte alls på humör. Blir så arg på kemin, eftersom min kemi fröken inte kan förklara och vi har prov på torsdag. Tusen sidor typ.
Längtar till den 26e, då jag ska till Kosovo. Men innan dess blir det 2 prov till , matte & svenska.

Tog en varm dusch och nu dricker jag varm choklad och ska plugga. Mamma gör en god albansk rätt, Pite heter det. Så gott! Har inte ätit det på länge nu så det var på tiden, fett fett fett!
I skolan var det också god mat. Brukar inte gilla fiskgratäng men idag, mums vad det var gott! ♥







Fick bli en bild på min mamma & moster också♥


when the night falls down

Vill bara slänga in den vanliga hälsningen, GOd natt och sov sött alla söta♥
Idag är jag jättetrött. Somnade innan när jag pluggade. Jävla kemi prov kan dra åt skogen. Gjort lite matte så nu ligger jag inte så långt efter, hihi! Tror alla i min mattegrupp ligger efter.
Funderar på att läs amin engelska bo lite och sedan lägga mig.
Imorgon ska jag nog visa vårt nya köksbord,  ska ner och kolla på det nu! (;
I'M OFF! PEACEEEE♥

Äggröra eller omelett?

ÄGGRÖRA?
eller omelett?
Vad är skillnaden ? Äggröran är en röra och omeletten sitter ihop?
Gott är det i alla fall med båda! Funderar att vakna tidigt imorgon halv 7 och göra en sådan eftersom pallar ej
äta ikväll. Ätit för mycket idag.
Matilda ska i alla fall äta äggröra nu! :D


kiwi, persikor & lax ♥


Nu ska jag ta och plugga med huvudvärk, puss på det! Får alltid huvudvärk på måndagar!
Är så glad att jag fick fysik läxan gjord i skolan så nu har jag en läxa mindre, inte för den var så svår men ändå.
See you later, (kanske visar en rolig sak sen, vi fåår se hur det blir!)  PUSS♥

Mondag morning and school

Lite av vad jag använt idag. Använde inte så mörkgrå ögonskugga, men den e lite grå/beig! snyggt.
Nu ska jag välja parfym ta på mig mina byxor och dra till skooolaaaaaaan. CAN'T WAIT! KIDDEEEEEEEN!♥

cute

Älskar Gossip Girl, Chuck och Nate = HOT HOT HOT!
Visst saknar man Prison Break? Jag gör.
Hälsar alla god natt och sov sött! ♥

söndag idag måndag imorgon söndag idag måndag imorogn

Har en liten bunt med böcker som väntar så fint på mig. Usch vad jag inte orkar. Tog en skön dusch precis. Visst är dte fint väder ute?
Jätet skönt var det. Men jag ska säga att dem i Big Brother Albanien DE SOLAR I BIKINI/BADBYXOR! avundsjuk!
Hoppas det är fint väder när jag åker till Kosovo över påsklovet!
NEJ nu hör jag böckerna skrika efter mig. PUSSAR ♥


MITT SKÅP


Ikväll är det The Hills & Gossip Girl. Tror bara dte blir GG för mig ikväll, har ju redan sett The Hills!

God Morgon

Ingen bra kväll går. Darin vann inte och en av mina favoriter lämnade Big Brother igår. Nu har jag bara en kvar som jag vill ska vinna och det kommer inte bli lika kul att kolla på.
Annars var kvällen nice. Tillbringade den hos den bästa ♥

back in the days

FUNNY. HAD A NICE TIME WHEN I CHECKED THROUGH ALL THIS OLD PICS. ♥
Kvällen spenderar jag hos min bästis. Will be funny! ♥

KIND OF A STRANGE DAY HÖ?

Hemma nu. Skönt väder ute. Livet leker. Nu ska jag käka. PUSSHEJ!♥

it is beautiful this is beautiful you are beautiful

Trött jag är. snart skall jag dansa och sedan jobba en liten stund. I kväll blir det melodifestivalen.

!NEW! Usher - Raymond V. Raymond !HOT!

Usher - Raymond V. Raymond

01. Monstar
02. Hey Daddy (Daddy’s Home) (Ft. Plies)
03. There Goes My Baby
04. Lil’ Freak (Ft. Nicki Minaj)
05. She Don’t Know (Ft. Ludacris)
06. OMG (Ft. Will.I.Am)
07. Mars Vs. Venus
08. Pro Lover
09. Foolin’ Around
10. Papers
11. So Many Girls
12. Guilty (Ft. T.I.)
13. Okay
14. Making Love (Into The Night)
15. More


Passar på att säag godnatt och sov sött alla sötisar♥
Snart åker jag till Kosovo

pics, hellu!

Tar bilder sällan, ska bli bättre. I promise! Roligare när det är fint väder.


Vill bara berätta en sak. Jag har en kompis som är GALEN i Mads Bödker, (kanske lika galen som jag är i Darin). För er som inte vet så är han en hockeyspelare i Rögle. (kollar inte heller på hockey boring). I vilket fall som helst budade hon på hans matchtröja alltså riktiga. Hon fick den för 2100KR?!
Mycket eller vaaaad? Undrar om jag skulle gjort samma sak för Darins tröja, vet ej?1
2100Kr är mycket för mig!

Lauren Conrad


På påsklovet blir jag nog ljusare i håreeet. Varit det några gånger innan.
Mitt har verkligen återhämtat sig lite synd att slita på det igen, men man lever bara en gång
och jag trivs faktiskt i lite ljusare hår.
Vill ha typ som LAuren Conrad, VERY SNYGGT!♥

Lady GaGa ft. Beyonce – Telephone

(Lady Gaga ser ju ut som Amy Winehouse (stavning?!))

It's Friday, me like!

Hemma från skolan. Dagen var inte så bra vet ej varför. Kände mig bara för trött. Har verkligen inte alls lagt tid på skolan denna veckan utan bara vänner och sådant. Två veckor kvar sen PÅSKLOV = KOSOVO HERE I COME! FYFAN VAD GÖTT ALLTSÅ! En skön vecka ska det bli.
Kollade precis på Bella & Tyras show, BRA jobbat. Tycker det blev bra och de som trycker ner dem borde tänka om. Skulle ni gjort bättre eller?
Ska in i duschen nu. Så jävla trött är jag. Blir nog ett varmt bad, pussssss♥



life is already with me

HÄRLIG BILD ELLER VAD? har mina snygga stunder jag med, tihihi
Nu stack min goding, så sitter ensam nu och äter glass. Står inför ett dilemma The vampire diaris eller plugga?
Har sett TVD men den är så jävlaaaaaaa bra och plugg behövs väldigt mycket. Hatar matten just nu. Vill ha matte varje dag, mycket bättre då!

Kanske ha på  TV:n och plugg samtidigt, tycker det låter lockande! hejsvej, god natt också hinner nog inte blogga innan jag lägger mig. PUSS♥

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - Trailer


Lunchrast nu och sen tyska. I dag serverades lasagne, mums! (;

school todaaaaay

Idag blir det skola och efter blir det att umgås med min barndomsvän. Plugget måste jag också ta tag i, blää. pusss♥

härligt med vänner

Nu gick bästis och jag vill bara hälsa God natt och sov sött.
Nu ska jag se på Greys. ses imorgon♥



känns som jag har haft lov! hihi

Nu är jag hemma med huvudvärk, hatar att ha ont.
hittade ingen fin hatt på Väla men inte hänga läpp för det. Jag hitta massa annat fint. Så nöjd jag är.
Köpte ett var svarta leggins typ i jeansmaterial med skinndetaljer. Riktigt snygga tyckte jag dem var, nödj är jag med mina köp. Älskar att shoppa. Denna veckan har jag verkligen älskat livet och det är verkligen härligt. continue like this! ♥
Kosovo next, 26 mars. Jag tror det är bestämt nu då blir jag förhoppningsvis ljus i håret. nu ska jag äta och stoppa i mig panodil för att sedan dejta mina älskade böcker. hejsvej ♥



i'm out

Nu sticker jag till Väla med hela familjen för att se om jag hittar något fint. Har en känsla att det inte kommer finnas något.

jag vill till välallalala

Vilken dum natt jag haft. Kunde inte sova så jag vaknade sju och gick in i duschen. Mådde så illa på morgonen. Nu får jag vila för jag orkar verkligen inte plugga som jag borde göra. Blev ju ingenting i måndags och igår! ajaaa ska vila lite nu! puss♥


Såhär kan det se ut när jag ska ät müsli i skolan.
jag hatar russin, det är bland det värsta jag vet. Sitter där och pillar bort allting.
brukar ge det till vännerna men den dagen ville dem inte ha så mycket för det var lite överdrivet med
russin i deras müsli också.

God natt och sov sött ♥

Tyler Wells - This is beautiful

(låten är med i The Vampire Diaries, avsnitt 10)

hope

Ni fattar vad jag ska göra nu, va? Mumsa!
Det har varit en social dag idag! hoppas ni också haft en super tisdag för det har, fast jag mått illa och skakat lite så! PUSSAR! MISSA INTE DH IKVÄLL 21:00. ♥

You are the one I trust

Det var något som saknades & idag känns allt komplett. En förmiddag med min mamma med massor av diskussioner. Så glad jag är att jag har en sådan mamma som jag kan umgås med och prata om allting.
Väntade först på henne för hon skulle på möte så tog onödiga bilder och redigerade dem på min iphone och sedan
så bjöd jag henne på fika & tittade runt i affärer. Nu ska jag ta det lugnt och sedan bär det av till min barndoms vän. PUSSHEJ! ♥




funny

Kollade vadjag hittade bland photo booth-bilderna.
Väldigt kuul? Min syster tyckte det var kul att ta kort på när jag sov.

glömt att det var 8 mars igår

HIdag har man ingen svenska och ingen kemi så det blir sovmrgon till 10:40 (?!)
Jag tog ledigt från skolan idag eftersom jag inte mådde helt okej plus att det bara var 3 lektioner. Tyska fysik och idrott, njaaa.
Vill egentligen åka till väla idag med pappa och mamma men tror inte det blir av.


Bild från Bg Brother albania.  Kvinnor kämpa, våga, begär, protestera för era rättigheter!

Vill också slänga in ett grattis till min kära vän KAltrina♥ Hoppas du får världens bästa dag sötis♥

Nej nu ska jag ligga i sängen ett tag sedan upp och fixa här i rummet. pusss♥



angel


Darin - You're Out Of My Life (Acoustic Version)
Finaste rösten, åååh. Han är för grym och jag tycker han ska vinna Melodifestivalen. (Om inte han vinner ska Salem Al kafir.)

hejohopp

Vad är det med mig?
Vaknade och trodde jag var sen till skolan. Detta blir inte bra. Två morgnar  i rad nu! näää usch!
Snart bär det av till skolan, till halv fem. Kan bara säga, BLÄÄ!
Hjälper inte att hänga läpp, nu ser jag bara framemot Turkiet!
Salem Al Kafir - Keep on Walking
Pusshej! ♥

greaaaaat

En kopp kaffe (blir nog med massor av mjölk idag) och plugg!
Söndagar har man typ inget att göra men jag har gått en timmes powerwalk,göttans!

Ingen bra morgon, det är ju bara söndag

Vaknade upp ca klockan 6-7 tiden för väckarklockan ringde. Låg lite i sängen och väckte Gagi för jag trodde det var skola. Låg där och tänkte hur jävla trött jag var och sen kom jag på att jag inte hade duscha, FICK PANIK! ''Hur kan jag gå till skolan med fettigt hår och nu kommer jag inte hinna?''
Gick slutligen upp och ropade på mamma och frågade om jag hann duscha och om håret skulle torka. Hon skrattade väl och sa att det inte var skola utan Arbiona och pappa skulle på någon fotbollcup.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH blev så förbannad. Och Gagi min syrra bara låg i sängen och skrattade.

Somnade snabbt om och sov till elva tiden! Great. Nu måste jag städa mitt rum framförallt min garderob (OBS!). hate it!

Avundsjuk på dem som är i Big Brother. Solen skiner där och de är ute i bara tröjor! JAG VILL OCKSÅ!



Darin - You're out of my life

Darin är med på www.rnbxclusive.com/ Där hittar ni de hetaste RnB & Hiphop låtarna. Älskar sidan.

update

Nu kommer update! Blev inget idag. Varit och dansat, jobbat & ute med syrran. Nu är man hemma och fixat sig. Varför ? JO för det är Big Brother Albanien ikväll, någon ska ut och sånt. Alla i huset fixar ju sig och då måste jag med, hihi.
Jag är en riktig dokusåpanörd skall ni veta. Big Brother går 24/7, då menar jag 24/7 på TV. Det finns Big Brother 1 och Big Brother 2. Jag sitter inte hela dagarna och kollar för jag hinner inte men på kvällarna brukar jag kolla om det blir något kul, mamma kallar när det händer något.
Men lördagar ja då får man INTE MISSA! KOMMER bli så spännande. Det är nämligen en joker i huset en tjej. Som håller på att förstöra mellan ett par och ja det finns massor med kul,! ooh jag är en sådan nörd ibland.


J.Beale - Spring new EP

01. Catch Me If You Can (Prod. By KainRocket)
02. Going, Going, Gone (Prod. By KainRocket)
03. Made For The Runway (Prod. By KainRocket)
04. MindReader (Prod. By Axis)
05. Reflection (Prod. By KainRocket)
06. She Like The Way I Do It (Prod. By KainRocket)
07. Shotty Wit Me (Prod. By KainRocket)
08. Trophy Girl (Prod. By KainRocket)
09. Wanna Let Her Know (Prod. By KainRocket)
10. World Tour (Prod. By KainRocket)


Njut av låtarna, så bra!

I'm having a moment


BEFORE I FELL IN SLEEP



en skoldag & baguett senare

Hade skola idag som vanligt, sov lite på rasten & nu sitter jag här med huvudvärk, götttans. Är sugen på att gå en runda i HBG eller Väla men orkar inte ta bussen/tåg. Och stan här i äholm, Funny?! not so.
Jag orkar inte hålla ''inte-shoppa-löftet'' mer. Jag tror det är därför jag får denna huvudvärken. Jag menar varför ska jag inte shoppa jag vet ju inte vad som händer i morgon eller övermorgon, nästa vecka, nästa månad nästa år?
Jag är sugen att köpa en hatt (från H&M)

Jag orkar ingenting vill bara sova eller resa där det är varmt. Träffa nya människor,äta isglass (Twister) som håller på att smälta utav solen och springa in i vattnet. Bära solglasögon för att sen ta av dem för att inte få ojämn bränna på ansiktet. Åååh, ge oss värme! nej nu ska jag på toa, puss&kram♥

I'm only fooling myself


okej jag lovar nästa vecka ska jag bli superbra på att plugga. Är lite för lat. Ska göra mitt ekonomi häfte klart & läsa svenskan. Matten är typ klar men det kan jag göra nu på helgen.
OOh, kom på en viktig sak jag ska göra. Nej men åt faktist kärleksmums som syrran gjorde, gott. Blev bara en jätte liten bit då menar jag väldigt liten bit. Neej nu måste jag fortsätta med alla dessa ekonomi ord som man kunde en gång  tiden men glömt bort många av dem. PUSSPUSS SOV GOTT♥ Fredag imorgon, ta det lugnt.

Ååh, vad jag känner för att dansa och ha en hatt på huvudet med snygg outfit!
Ska köpa hatten från H&M, write it down thanks!

H & M Accessoarer


Bella & Tyra show

Premiär 11 Mars kl: 21:00
Klart jag ska kolla. Jag gillar Bellas blogg väldigt mycket.

Blero ft. Zajmina Vasjari - Veq Ti


pics från igår och idag ont i huvudet


Jag har sovmorgon till 9:40 och det ska jag utnyttja till plugg. Fysikprov idag. Fyy. Igår hann jag inte så mycket eftersom jag ville så gärna träffa Dona som jag inte gjort på skit länge.
Tog med mig mitt häfte men tror ni det går att plugga när man är med henne och hennes bror? NOPP! Alla vi tre snackar och ska berätta saker, blööööö! neej nu ska jag dra och plugga! pusspuss ♥

AuroraDani my angel ♥

Visst är det skönt att vara ensam hemma? Har ju prov imorgon så det var sjukt skönt att familjen stack till Åstorp & till HBG för att besöka min kusins,Aurora, grav. Det var två år sedan hon gick bort. RIP love you ♥
Jag ville också dit men har plugg och hade ont i huvudet!

Album: Lil Wayne - Rebirth

Lil Wayne - Prom queen.

You say hi I say goodbye


Bara för jag inte sminkar mig, är jag ful ?

Bara för jag inte ler 24 timmar om dygnet, är jag emo?

Bara för jag säger vad jag tycker, är jag kaxig?

Bara för jag kysser den killen jag vill , är jag hora?

Bara för jag har ett bra självförtroende, är jag bitchig?

Har du hört ordet avundsjuk?

 

 


(hittade på fb)


you are the life


Haha Belinda belinda, right back at ya! Kul man kan ha med min Macbook då

Slutade en halv tidigare, GREAT.  Har varit en tröttsam dag nu äntligen har jag satt mig för att plugga, FUNNY HÖ?
I'm out Good night

skola...

..oooh jag har så inte längtat.

onödiga bilder. nkte bara visa mina coola leggins. Lite för kallt att ha dom idag väl?!
nej nu måste jag sticka har inte ens käkat frukost och jag börjar om 20min! ???

RSS 2.0