I'm done with that, man up

...  haha titeln är till något roligt!

There is something about you. Something strange. I can not put my finger on what distinguishes you.


Idag har jag skrivit till några vänner och så hur mycket jag uppskattar dem och hur vackra dem är. Jag är för snål med sådant ibland, eller jag försöker ge människorna omkring mig så mycket komplimanger som möjligt för jag tycker det är så viktigt. Jag vill visa hur mycket jag uppskattar dem och är glad att jag får andas luften de andas ut och hur glad jag är att dem bara finns där och jag älskar se dem le.
Jag försöker le och vara snäll så mycket som möjligt för jag vill leva i en bra värld. Jag vill inte leve i en värld full av av hat och avund. Fast lite avund är bra ibland, vissa tillfällen. Avund har också skönheten i sig precis som tårar har sin skönhet... AAAAAAND STOP! ♥

Never a failure , always a lesson

Såg precis 14:14! ;)

I think ...

Jag satt och snackade med L innan om hur jag blivit den människan jag är idag. Jag har nog alltid varot positiv och en glad tjej men nu känns det som jag blivit så kall. Jag tror jag gått igenom så mycket i mitt liv som gjort mig starkare och lärt mig. Jag har lärt mig att inte ta allting för givet. Att svek gör ont. Att det händer.
Svek, rädsla, tårar det ingår i livet. Människor som bara vill ens sämsta det finns också.
Det finns närmare än vad du tror. Därför har jag blivit denna människan som inte vill komma någon så nära. Jag vill inte eftersom jag orkar inte med konflikter. Jag orkar inte ge min kärlek till någon som inte uppskattar den, någon kompis som finns där en minut och nästa när du vill be om hjälp så är det hej då.
Jag vill ha glädje och skratt. jag behöver många kompisar som jag kan snacka allt med jag vill ha en som respekterar mig och jag denne personen. Jag begär inte så mycket. Jag behöver inte berätta alla mina tankar men jag behöver glädje, skratt! Roliga pratstunder.
Jag, du, ingen vet när den dagen kommer då hjärtat slutar slå. Syret i våra lungor tar slut och nerverna slutar fungera. Ingen vet. Antingen är det i morgon eller om ett år eller om 60år. Jag vet inte men jag vet att livet är för kort för att deppa. Livet är för kort att sitta och glo. Tiden flyger förbi så varför inte le ? Varför inte vara snäll ? Varför ska man kolla snett på någon? Varför skall jag gå runt och tro att jag är bättre än någon när jag absolut inte är det ? Varför? Ingen är bättre än mig och jag är inte bättre än någon. Jag vill inte vara bättre någon. Jag vill vara bättre än mig själv.  Det låter sjukt men jag vill alltid bli bättre. En bättre människa. Mot mina nära och kära och för främlingar. Jag vill hjälpa folk. Jag vill hjälpa så mycket som möjligt. Jag vill le. Jag vill sluta ha fördomar, som jag lyckas med väldigt bra. Jag vill inte lära någon något men jag vill inspirera. Kanske kommer det en dag det då jag inspirerar. Precis som min mormor, Blondinbella m.m.  inspirerar mig !
Smile because it brings joy.

AB


Idag är det i alla fall soligt. Hunnit med städning och stan. Har världens huvudvärk och jaaa! Och ni bryr er yeah yeah! Har skrivit av mig i mina block jag har här men jag vet inte om jag skall börja skriva på bloggen mer av mina tankar, kanske kanske. Jag är shoppingssungen men jag står emot, stolt! ;)♥ ANTECKNA PUSS

+

''... - Maybe everybody’s afraid that any admission of guilt would be seen as a sign of weakness.

- I see it as a sign of maturity. don’t you think?''

absolutely.”

-Movie, Bounty Hunter


it's impossible to turn back time

campics, u know me!

Schooll todaay, hejsan nya klassen! Great, blev en bra liten klass med 14pers, (tror de va det ja) Schemat ska man väl inte klaga kan ha varit värre men också bättre.
Min fråga är nu: Kan B komma hem från hbg nu elleeer? plus att jag är sugen på en kladdkaka för pappie hade köpt vanilgglass, give me! ska man eller inte ? intressaant? jätte! ciao♥

+

''Pain is not to make u miserable... pain comes 2 make u aware.''



skolan börjar idag kan inget annat att små le inombords. .. nooot

without u i would fall apart ...


... who am I kidding?


en väldit bra dag idag alltså. kan inte få nog av Darins nya album (Lovekiller) och Besa är en rolig snäcka, pusspuss på henne. Skola imorgon(killme). Really ur right, life goes on! HE!
yeah did I forget something ? YEAH I did but ur not going to find out. CIAO! ♥



-

How am I going to give you everything I have, everything of me when I don't know where my other half is. When I can't find myself because I lost myself in us. In the world I'm living in somewhere on the way I lost myself.

-

”Summer romances begin for all kinds of reasons, but when all is said and done, they have one thing in common. They're shooting stars, a spectacular moment of light in the heavens, fleeting glimpse of eternity, and in a flash they're gone."


-




the most important relationship is the one to yourself. Because no matter what you do it's your life, your future your mistake your tears your heart your soul. You will die alone no matter what so better man up and live your life. Cuz u and I know that there is no return. The memories are there but the days fade away. faster than we know it.

life goes on but I'm still there

- the only reason why I'm holding on is because I'm afraid to let go, obviously.


Egoboost

Typ ett sådant läppstift har jag också! FINT

Klart som fan jag ska läsa Bellas bok! Hell yeah! Can't wait. Högst upp på min HAVE-TO-READ-LISTA! ♥

trailers

Jag kollade på ''From Paris with Love'' idag. It was awesome. Värd att se och love it. Jonathan Rhys Meyers spelar en av huvudrollerna James Reece. And he is HOOT HOT HOT!


Step up 3D är högt upp på min VILL-SE-LISTA!

from paris with love


en krönika

http://nyheter24.se/sexoblandat/446794-goodbye-my-almost-lover
Klicka in för att läsa krönikan. Blir så sugen att börja skriva själv... again! ♥





i'm drowning

Jag kan inte förstå hur bra Darins nya album är. ALLA låtar är perfekta, dem är så grymma! I'm in love all over again. Nu hoppas jag bara han ska komma till JBF för att signera albumet, shiit. ♥

summer in sweden =

... helt blöt! amazing♥

at spotify

HAPPY!

-


-



I had this nightmare and you came like a lifesaver. You jumped in and saved me, you saved my heart.


do not disturb


-


how do you make something right when it's made to be wrong ?


two hearts one feeling

Now I'm maaaaaaaaaaaaaaad! damp. Orkar man dra ner till stan?! ♥

Now Playing


Beth - Glee Cast
Darin - Lovekiller
Everyday - Million Stylez
Everybody Knows - John Legened
Say Yes - Elliot Smith
Guardian Angel - Ryan Leslie
Hands of time - Rachel Diggs
Just Friends - Jonas Brothers
Just like a pill - Pink
Remember - Kari Kimmel
Won't back down - Eminem, Pink
Space Bound - Eminem

screw you

Catchat upp med Elin som jag inte träffat på fett länge! Massor av snacka blev det. Framkallat några hundra bilder och jag har typ hundra eller fler att framkalla, jobbigt men snart ska jag nog kolla på film. Blir nog Shutter Island. LADDAR NER DEN NU MEN INTERNET ÄR SEGT! BLÄÄ!
INTRESSANT VA? NÄÄ INTE SÅ MEN denna bloggen är ju intressant så ni får stå ut.
Tråkigt väder, buhuuu! See ya♥

young and ...

Can you complete it ?

what's the meaing of ...






God Morgon! I dag  kommer nog mina föräldrar och hämtar mig. åker hem ikväll eller imorgon, får se. Vill inte lämna Tina och plus att skolan börjar snart, VILL INTE VILL INTE! Måste köpa kalender, hmm roligt. Måste hitta en snygg en.
Sen är jag bara allmänt confused, ajaaa. SEE YA! ♥

I know its wrong but I keep doing it




Vi hade en mysig liten picknick(?!) igår.


Väntar på T så vi kan dra ut nu, KRAM♥

Pretty Little Liars




MIN och Tinas nya drug! Little Pretty Liars. Ny serie som är sjukt bra. Vi kollade på ågra avsnitt igår till klockan 4 på morgonen. GiSSA OM JAG BLEV RÄDD? OOHH JAAAA! Hoppade upp på Tina och pausade. Jag är en fegis när det gäller att vara ensam hemm på kvällarna och det åskar eller hörs konstiga ljud och även gå ut när det är mörkt.
Tjejerna som spelar huvudrollerna är så vackra och de har så vackra klädeeeer. like like like.


Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead...

you put joy inside my tears




ÅÅÅH! Jag och Tina har börjar kolla på en jättebra serieeeeeee. SÅ BÄST CAN'T WAIT TO SEE THE THIRD EPISODE.
När jag kommer hem så berättar jag vad den heter för nu skall jag och Tina ut och ha det skönt, PUSS♥

one more day and I'm alive

Första dagen av fastan är avklarad och det var inte ens jobbigt, eller det ända som var jobbigt var att man inte kunde dricka vatten och tugga tuggimmi. Att avstå från mat och andra saker det var enkelt.
Nu ska jag och Tina nog mysa och kolla film med våra uppblåsta magar.

Blir nog att fasta imorgon ocksååå.


Saknar mina vänner i ......holm som jag inte träffat på hur länge som helst.



Have to have:



Står längst upp på min Have-to-have-lista. Biosilk-dropparna åååååh magiskt. Måste haaa. Den gör håret mjukt och skönt och skyddar. Man märker verkligen efter första användningen hur mjukt det blir och plus att man kan ha den på huden, silkesmjukt. Du hittar det på kicks för ca 165kr (tror jag) Den stora flaskan kostar 299kr.

Love u






Första godisbiten sen Kosovo!




Min skola när jag bodde i FBG, gick bara förskolan här.

Igår gick vi runt lite inne i stan i FBG. Var ställen jag inte hade sett och jag hade ingen aning om att FBG faktiskt är en mysig stad. Gatorna och alla uteserveringar Vi satt i alla fall på ett jättefint ställe och åt B&J och godis, gott gott!

I dag vaknade man också bredvid Kaltrina plus att hon satte på Darin - Lovekiller, härlig känsla det där. Vi fastar också. Åt mat klockan 3 på natten och vår nästa måltid blir runt 21:15 om jag inte minns fel. (vi får inte heller dricka tills dess)

First time ...





Fortfarande i FBG med min Tina! jag har världens äckligaste finne vid näsan och min hy är bajs men skit samma. Väldigt bra fakta eller hur! aja Snart skall vi ut, PUSS♥

banana split


Första dagen på hela sommarlovet jag sov till klockan halv ett! nu gör jag banana split med Kalle! puss♥

back in Sweden

Vägen till Kosovo gick skit bra tillbaka resan skall jag inte ta upp. Kan ju säga att jag aldrig svurit och dampat så som jag gjorde i Ungern.

RSS 2.0