090831

Vaknade koockan sex idag, tro det eller ej. Jag som älskaratt sova länge. Men nej var tvungen att duscha sen la jag mig i sängen helt fräsch i min stora I ♥ RÖNNE T-shirt som jag vann på en tipsrunda i skolan! Och läste!
Första lektionen var Albanska 9-10 egentligen skulle jag haft sovmorgon till 11.20 men det är ju bättre att ha albanskan då än att sluta sent en annan dag.
Så hade ju en lång rast och jag och Kaltrina drog till stan!
Sen flöt det på ingen datakunskap så slutade redan klockan 14! Wihooo!


Nu har jag väl inget att göra ska kika lite på bloggar. Läser inte så många så jag vill ha  fler att läsa!


Ha det!
KRAM! ♥



av douglas foley

boken Shoo len är skit bra precis som den andra Shoo bre. Två böcker jag tipsar om starkt.
Att kriminella också har ett hjärta dem kan också älska!



oj vad små bilderna blev. Går inte att släppa ifrån sig boken ju. Jag har glömt bort min bok, Rivaler.Hihihi, ojsan!
Nu ska jag läsa och sen sova. Är rätt så trött efter en hel dag på jobbet. Jag som skulle träna efter jobbet men nejnej är man lat så är man!

God natt alla fina! ♥


du är den finaste

Du får mig att må bra. Du är den jag ser upp till. Du är den jag inte kan leva utan. Du är mitt syre du är energin i mig. Detta tomrum jag känner kan endast du fylla.
Du är den intelligentaste och den vackraste damen på denna jorden.
Du är den jag uppskattar och älskar. Du ger mig styrka och det är du som får mig att kämpa. Meningen med livet har du lärt mig för det kommer din plats aldrig att ersättas.
Fast jag kan säga dumma saker till dig ibland (händer knappt) ska du veta att du är den enda som får mig att ångra. Efter en stund ber jag om din förlåtelse som du snabbt tar emot och glömmer allt. Tar mig i din famn och jag känner mig älskad för du är min mormor. En stor del av mitt liv.
Att ha dig i mitt liv betyder så mycket. Men du ska veta att att du är så pedant av dig är också svårt så bli inte så arg när vi andra inte kan vara som dig. Du är ju trots allt för snabb.
Det är saker som ibland man blir arg över men det är saker som gör dig till världens bästa mormor. Utan dem egenskaperna är du inte du. Det är därför jag älskar dig!

Snart kommer du hem från Kosovo!
Guud, jag skanar dig så jävla mycket!
Jag älskar dig mormor, Majda Dani! ♥


excuse moaaaaaaaaaa :D

Käkat skit mkt godis och allt. Myskväll med familjen dte var så länge sen.
Får nog planera något kul för nästa helg med vännerna. :D

nu ska jag dra till Dita tror jag först ta bort ansiktsmasken!

Passar på att säga god natt tillmina läsare, PUSS! och sov gott!

yesyes!

Jag vill ha en ny bloggdesign! 


OLD PICS!





där är vi sams

Denna datorn blir bara segare, faan. Plus att jag inte kan lägga in bilder, :'(

Har städat lite nu vet inte vad jag ska göra. Handla godis sen kanske?! Vet ej vilken affär som har godast godis?
Det var så länge sen att jag glömt. Har för mig att Maxi har godast.:D
Jag vann ju 50kr på Triss i söndags, har börjat spela sånt tack vare mamma.


Utkast: ''I have ...

''I have a dream..'' Så började ett av världens tal av Martin Luther King. Han hade en dröm om att svarta och vita kunde enas.

Men det är inte det jag vill ta upp men Alla har en dröm. Vare sig om att förena männsikor och sluta fred eller en egen dröm.
Jag har en dröm, eller jag har många drömmar. Drömmar som jag steg efter steg ska förverkla. Drömmar som jag kommer bli till en verklighet som ska upplevas. Upplevas av mig själv. Och när jag väl uppfyllt alla drömmar men även mål i mitt liv det är då jag kommer vara nöjd eller?
Nej för det känns inte som det. Det känns som jag alltid kommer ha nya drömmar och mål. Jag kommer aldrig bli nöjd. Det är det som är bra man har alltid något att sträva efter, att bli bättre. Har man drömmar så har man hopp kvar, så är det för mig. Har jag drömmar så orkar jag kämpa mot allting.
 

(inlägget skulle publiceras lite länge sen men funkade inte så det blev idag. )

PUSS!


När får vi vår dator?

Äntligen är denna veckan slut. Vi har haft sånna aktiviteter varje dag, trist! Målet varatt lära känna klassen och sånt.
Ialla fall, dagens väder = äckligt blä USCH! sÅNT ÄCKLIGT VÄDER! Klibbig blev man och sen regn och usch kan inte beskriva det.
Känner mig bara hängig. Lyssnar lite på svensk rapp, älskade det innan men sen så tyckte jag inte de gjorde så bra låtar. Visst kollade in lite ibland på sidor men nu har jag hittat ''tillbaka'' igen, hihi!
Gillar Demko och Medina även Diamond är en favorit. Älskar också Gizzos och Peppes gammla kärlekslåtar som jag, Tina och Nita kunde utantill.


Demko - Du o Jag
Medina - Sagoland (gillar även videon)
Medina - Förbjuden frukt
Medina - Mahlea
Demko ft. D-nice - Vaktar ryggen

(finns fler men vi stanna här! )

Men ingen kan ju ta Darins plats,eller?
Näää aldrig och inte heller Britneys!
Mina älsklingar. En av mina drömmar som jag skall uppfylla är att träffa Britney, åååh! Och Darin har jag ju träffat men ska göra om det fler gånger, I promise! Hans musik och han utseende, ojoj! LOVE LOVE

Orkar inte blogga pgA att vår dator är så tråkig!
Har fått min bok som jag reserverat Shoo len av Douglas Fley som även skrivit Shoo Bre som är en av mina absolut favorit böcker!
Dem böckerna är så enkla men så verklighetstrogna. Man får se världen från andras ögon och det är så verkligt. Jag tycker det är viktigt att förstå hur andra lever och fast dem gör dumma saker som i dessa böcker så kan dem också älska. 
Nu måste jag läsa ut både Rivaler och Shoo len för snart får jag mina två andra böcker jag reserverat plus att det finns skit många fler jag vill läsa och jag orkar inte vänta! Det där tålamodet!

Ännu en novell! 
 
Vi har bakat bullar hemma hos mig var tvungen att säga det, hihi! nu ska jag nog kolla lite Tv sen ska jag läsa läsa läsa!

TODDELS! ♥

:D

Åååh, skrev ett inlägg om drömmar men den försvann.

Ville bara säga god natt! ♥

26 AUGUSTI

Hemma från skolan och snrt bär det av till jobbet. Alltid lika trevligt att träffa mina vänner, träffar självklart inte alla men vissa då och då, (i skolan). Och då blir Adelina glad.
Vet inte vad jag ska skriva mer. Nästa vecka börjar vi med riktiga lektioner, tycker nästan de ska bli skönt att börja på riktigt. Gillar att ha lite stressigt runt omkring míg för annars känns det som man aldrig får något gjort och livet är drygt. Får ibland hemska tankar, ''tänk om jag inte klarar NV?'' Men sen tänker jag alltid positivt.
Detta klarar jag!  Men vi får hoppas att det inte bli allt för stressigt.
Känner mig lite hängig denna veckan, hoppas det blir bättre.

Dagens citat:
''Se varje dag med nyfikna ögon, då blir allt roligt och effektivt.''
Isabella Löwengrip

Dem som säger att blondinbella är trög, ehm nej? I don't think so, gillar verkligen hennes blogg.

(har fortfarande inte fått vår laptop tillbaka,it sucks.)

KRAM♥

never give up

Jag orkar inte skriva så mycket men jag försöker. Idag var det skola och sen jobbet. Ehm, dålig start på morgonen som gjorde dagen dryg. Vi hade matte, kände mig väldigt yr men det är bara början sen kommer det gå bättre. Det är ju bara så nytt med skolan och allt så snart smälter man väl in. Saknar mina kompisar, vill ha dem i min klass.
Men ja jag ger inte upp jag ska fan klara dessa tre åren, hihi. Hoppas inte min mattefröken tror jag är trög för jag har faktist inte så svårt för matte när jag väl kommit in.Man behöver nog inte var naturbegåvad för att klara NV, men det ligger väl mycket plugg bakom allt.

Tänkte bara ta upp en sak. Vad gör det så intressant att läsa en blogg där personen sitter bakom skärmen och skriver om ens yttre? Att man är så snygg blabla.Okej, om man säger aah kände mig fin idag. Men liksom dem flesta säger det så, ... otrevligt? Som om de vore fyfaan..gud vet vad. Tycker bara sånna bloggar är patetiska och jag fattar inte att folk sitter och följer dem bloggarna, vem orkar?
Men inget fel att ha självförtroende men  snälla varför ska man vara sån yttlig jävel? 
Who cares?


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Tv eller nåt. Är så trött!
God Natt ♥


söndag 090823

Hallo alla godingar!

Igår efetr jobbet hittade man Tina hemma, hon sov över till idag. Men jag vaknade tidigt för att dra till jobbet och när jag komhem så var hon inte här. Jag har jobbat både hela lör -och söndag.

Denna dagen kan man ju fundra över.
Kom då till jobbet började med en kaffe latte för att pigga upp mig själv. Öppnade och fixade så kommer en kvinna handlar torkad frukt och allt går bra.
 Efter henne kommer det en man och när han ska betala lämnar han fram en 500-lapp,funkar alltid utmärkt att ta emot stora summor. Men denna gången vill den inte ta emot så hela kassan blockeras då får jag ringa till Maxi och så kommer snälla Birgitta men funkar inte som vi trodde den skulle så han mannen går och hämtar pengar i bilen så tar jag emot.
men kassan får vi starta om och blabla och sen funkar det, JIPPPI! Och då går B iväg.
Sen efter en stund kommer det kunder  det går bra men sen så ska nån handla med en 500-lapp och då blockas den igen, tummen upp!
OCh så får jag ringa och så står stackars B där och drar i kabblar och tar ut saker och stoppar in startar om blablabla.. och jag får ta emot kunder men får inte slå något i kassan. Jag får använda miniräknare och typiskt betalar alla med stora summor och då får jag gå och växla på Maxi och så där fick jag springa fram och tillbaka några ggr, hihi!
Men B är så duktig att hon fixade allt. Från klockan 10-12.


Haahaha blev en novell, ju! Men jaa det var det. Sen gick väl allt bar, lite sura gubbar fick man ta emot men det ingår väl i jobbet.

Imoron ska jag ha matte-test och jag som trodde jag skulle ha sovmorgon! Kommer gå fint. 
Tror att jag får min lön imorgon. Löve it! ♥
Nu ska jag pysa till mammas säng och läsa min bok,♥

P.s är dte bara jag som aldrig vinner på Triss?

God natt & sov gott!






God Morgon

Åh, jag får gåshud på benen och det gör ont?! Vet inte varför?
Skolan igår gick bättre och blev roligare när man träffade sina kompisar, härligt! Hoppas det blir bättre och bättre nu framöver. Vi fick lite info om mattekurserna, ska nog bara läsa till D, vem orkar E?

Snart ska jag dra till jobbet och jobba hela dagen, blir nog skoj.

By the way har lap topen gått söner så det blir nog mindre uppdatering och inga nya bilder eftersom denna datorn är inte inne i sina bästa dagar.



Ha en super dag! Lots of hugs and love ♥
Bay Bay ♥

första dagen??!

Ehm, ja!
Första dagen avklarad! Hamnade i NV1d. Träffade Sandra på morgonen, så jävla härligt. Sen klassen, asså när jag valde NV så visste jag att jag inte skulle komma med någon från klassen och att inga av mina kompisar som jag brukar umgås med valt NV så jag var medveten om det men valde det ändå.
Grejen är när jag såg min klass så kändes det som alla hade någon, liksom hur ska man bara kunna bryta in och börja snacka?
Jag är oftast crazy men jag var blyg idag.    :/
Hoppas det blir bättre imorgon!

Tillbringade resten av dagen med Senida och så länge Senida var i skolan läste jag ut min bok. Drog till stan och lånade andra boken i serien. Ska påbörja den idag för den första var så braaaaaaaaaaaaaaaa. Sen drog vi till Senida och snackade och sånna saker vi brukar göra! Båda var ledsna att vi inte går i samma klass längre eller åtminstonde samma skola!

Funkar inte att logga in på msn? Och jag måste verkligen in!




Blerina kom också!


Inte bild från idag men hade ingen bild på fika än denna! :D

har jag sagt att jag är nervös?

Jag säger det igen för säkerhetsskull! JAG är nervös!
Shiit.

jag finner inga ord. Är slut på ord denna morgon, vet inte vad jag ska skriva.






nu ska jag på toa, hihi!
lycka till alla som ska börja skolan idag specielt dem som ska börja gymnasiet och inte har sina närmaste vänner med sig eller vänner som man brukar umgås med!
tack och hej!
kram! ♥

snälla neeej..

... sluta göra ont.

Tidigt jag vaknat va? Kom precis ut från duschen och ja snart skola, snart snart snart. Och ja jag är nervös. Jävligt nervös. Ett steg närmare vuxenlivet, eller vad säger ni?
Ialla fall är jag på dåligt humör för jag har jävligt ont i mitt öra. Och det gillar vi inte. Jag kommer ju inte kunna höra mitt namn när dem ropar upp alla!
Kan jag få mer otur? Jo att jag inte kommer känna någon i min klass! Fan att Nellie kom in på Sp, om inte, skulle hon gått på Nv med mig. Nej nu är jag elak. Alla förtjänar komma in på sin linje.

Ska föna luggen snart sen läsa lite.Måla naglar välja ut kläder och får inte glömma ätaaaaaaaa!
Undrar om jag ska ha höga skor eller bara converse? Jag vill ju vara lång!  :D
Plus att det skulle va bra väder idag.

Uppdaterar efter skolan eller innan.
 
Håll tummarna!

KRAM! ♥

skola imoron

Imorgon börjar skolan och jag är sjukt nervös. Går inte att logga in på fronter så vet ej vilken klass. Jag vet inte hur det kommer gå förhoppningsvis går det bra eller?
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

HEJ!

Skola imorgon, kill me!

BFF

HALLÅÅÅÅ! :D
Har det så mysigt just nu i mitt rum. Mörkt och skönt. Var mysigare när Tv:n var avstängd men mina två störiga systrar gjorde entré och förstör stämningen. Ibland tycker jag om att vara helt ensam. Njuta av tystnaden runt omkring mig. Så att jag kan tänka fritt och inte bli distraherad hela tiden.
Idag var jag ute lite med Senida det var så länge sen vi fick prata ut om allt och inte bli avbrytna av folk runt omkring. Det ska bli så konstigt att inte gå i samma klass som henne. Inte för jag gått i samma klass som henne så länge (hon kom i 8:an) men jag är så van nu. Det känns som jag känt henne hela livet och nu skiljs vi åt. Ååååååh!
Vem ska jag ta ut mina utbrott på? Vem ska jag gå runt med och möta fjortisars ''bitchblickar'' ? (inte för jag pallar med det mer menmen) _Hihihi ...!

Sen hade vi gäster idag buhu där förstördes mina planer. Orkar inte mer!

God natt!♥


A new day, New Hope and new destiny!

Det blåser som tusan.
Jag hade fönstret till mitt rum öppet så rullgardinen höll på att blåsa fram och tillbaka och fönstret med och det hördes väldigt mycket kan jag säga.
MEn nu är jag vaken. Tittade på Våra Bästa År, påminer mig själv att jag inte kommer kunna göra det framöver eftersom skolan kommer ta den tiden.
 Har käkat och städad nu ska jag läsa lite och sen får vi se, blir att gå till Senida framåt dagen men det blir senare. Ut kan man inte gå för det blåser som sagt mycket. Tänkte ta med Senida och Mindie ut men jag orkar inte.

JAg ska göra en kopp te till mig. Det blir perfekt! :D




PUSS&KRAM!

hallååååååååååååååååååååå :D *rastlös*

Påbörjade boken och JA den är så bra eller dem 5 första kapitlerna är bra och man vill inte lägga ifrån sig boken. 
Bra tecken, tummen upp! :D
Snart är det skola, den tjugonde men Tina börjar imorgon, HAHAHAHHA! Det gör min dag roligare att hon börjar före mig! :D FUNNY, Ni kanske tycker jag e trög men jag gillar när jag kan skratta och hålla på med Tina.

Ikväll är det Prison Break, fattar inte hur den kan börja igen trodde dte var slut förra veckan. Tydligen inte. Vi får se vad det är men min Michael är ju död , :'/ SUCK!
Tyckte det var dåligt för han var ju huvudrollen, Right? Ååååh.


jag ska bjuda på några gammla bilder:


älskade mitt hår på denna bilden, det var då jag kom på att jag inte behövde platta håret varja dag. 
tycker fortfarande det är fint på den bilden. 

HAHA, egentligen skulle jag plugga men tog egobilder. Det blev typ så varje gång jag pluggade.




Jag kan hålla på att ladda upp tusen bilder till och det är bara på mig. 7an och 8an bestod av ego pics, :D
And trust me I loved it. (;




Nu ska jag fortsätta vara social med mina vänner! ♥
PUSS♥

2Pac - Dear Mama

Glömde lägga ut denna videon!

läsa läsa

Nu ska jag ta och läsa min bok som jag länge tittat på men aldrig lånat så nu var det dags,Deluxe av  Anna Godbersen.
OCh till det en kaffe latte som mamma precis gjorde till mig. :D



''Den här resan tillbaka till oskuldens tid - är allt annat än oskuldsfull ...
Manhattan 1899. I en värld av lyx och bedrägeri - lever några ungdomar farligt, skandalösa liv. Med sin fina familjs goda rykte att tänka på tvingas den unga, vackra och mycket omsvärmade _Elizabeth Holland att välja mellan sina familjeplikter eller den sanna kärleken. Den förbjudna kärleken. Men så händer det oförutsägbara; hennes hästekipage välter i en skarp kurva och Elizabeth - flickan vars lyxiga leverne livat upp stadens skvallersidor - kastas ur och drunknar i strömvirvlarna från Hudsonfloden. Hela New York sörjer hennes bortgång och rykten tar fart. Var det en vanlig olycka, eller fanns det de som hade allt att vinna på att Manhattans mest firade celebritet försvann ...?''


KRAM!

hej och hej då

God Morgon!
Nu ska jag dra till stan med mamma och Dita.


nu måste jag sticka Dita skriker,
KRAM!



jag kan inte beskriva med ord

Jag är så jävla arg, eller nej jag är inte arg jag är förbannad eller är jag irriterad?
Allt på samma gång. Om jag hade något att slänga mot väggen, hårt som fan och bara skrika ut allt. Om jag hade en boxningssäck skulle jag slått på den tills mina händer förblödde.
Eller om jag inte hade grannar så jag skulle kunna slå sönder väggen, om jag skulle haft ett hus skulle jag fan gjort det.
Det känns som jag har insekter i mitt huvud som kryllar runt som hackar mitt huvud.
Så irriterad är jag och det värsta är att det är över småsaker eller nej för mig är det stora. Varför kan ingen inse det?
Jag kan inte skriva ner min irritation bara mitt humor.
Jag är en person som inte kan stå ut när vissa männsikor inte respekterar en, när männsikor ljuger för att göra det lättar för sig själv. När människor inte kan ta sina egna konsekvenser som är en följd för ens fel man gjort. Det är ett paket och när du vet att det är fel och du inte kan ta konsekvenserna varför gör du det?


Nu ska jag sluta och göra något som får mig på bättre humör.
Dansa och sen läsa. :D

TH

Ouuh, så trött jag är.
Började med att cykla till jobbet kom dit och där var det typ dött. Jag och Sophia stod där och snackade städade lite men fanns inte mkt alls sen stack hon och det var typ 3 ½ h kvar tills jag skulle hem.
Såfort Sophia gick så stormade folket. Och det värsta var att alla skulle fika, åååh. Blev jätte mycket.
Sen när alla gick skulle jag diska allting, täcka och sånt. Sen när jag skulle tömma maskinen så gick allt bra tills jag skulle ta bort en sak och den typ satt fast, buuuhuuu. Fattar aldrig hur man gör det.
 Men jag städade diskbänken och allt i köket så hoppas dem blir glada.
Sen kom det en gubbe och toaletterna på Maxi är sönder så han kom typ till mig och bara ''Asså hur kan dem vara stängde vet du hur mkt folk det är här och många vill på toa.'' Jag ba ööh tyvärr är inte dte mina toaletter. Och han typ tjata as mkt på mig och på dem i information på Maxi.
SÅnt folk orkar man inte med.

'Snart börjar Privileged, (stavníng?)

Och påmin mig inte om skolan som börjar på torsdag. ´
'

Tasty House, only the best!

Nötter, mums!

I'm out, KRAM!
adelina♥


god morgon

Vaknade nyss och kom på att jag skanar Tina, hihi! Det är så tomt utan henne. Tänk om hon skulle bott här då skulle vi kunnat gå till skolan tsm fast hon sk aju gå samhäll.

Sen ska jag jobba från 13-18, :D Inte så mycket men att jag jobbar är huvudsaken.
 



Alban Mehmeti - 1 2 3 Minuta
När jag kom ner hördes denna låten spelas. Den är faktist bra.

Nu ska jag borsta tänderna!
KRAM!♥

JAG ♥ MUSIK

hahaha, Arbiona ramla nyss i köket. Hon sprang nerför trapporna sjungande sen så ramla hon när hon kom in i köket. HAHAHA!

Idag vaknde jag klockan 12 gick in i duschen och såg att jag hade missat ett sms från Fia. Jag kunde ha jobbat idag men så är det när man är en sömntuta och har mobilen på ljudlöst.
Så jag och Arbiona började rensa mitt rum och badrummet. Alla skåp och hyllor. Nu måste jag bara fixa garderoben.
Sen har jag varit på Maxi för att inhandla några matvaror med mamma och Dita. Och där träffade man Sophia som hade haft en katastrof dag på jobbet! Mjukglassmaskinen hade krånglat så dem hade glass överallt.

Jag som skulle låna böcker idag? HMMM, det regnade faktist jätte jätte mycket så det gjorde inget att jag sov för skulle ändå inte kunnat gå dit. Får bli på måndag då jag måste fixa id-kort med mamma!

Det återstår endast 5dagar till skolan börjar och sommarlovet officielt är slut! :'(
Jag känner fan inga eller jag vet ju vem dem fårn min förra skola är men det är inga jag umgås med juuu. ÅHHHH!

Imorgon ska jag jobba, jiipppiii MONEY! :D

Har jag berättat hur sorglig Avi Hayat är. Guud, vilken bra serie men ändå hatar jag den för att slutet är inte bra. Kollade den på datorn och jag började gråta, jag är så känslig!



Karl Wolf Feat. Rime & Kaz Money - Yalla Habibi


Inget mer godis,läsk och skit!
(håller nog 3dagar)


ha det super!
ADELINA♥

Lite av låtarna jag lyssnar på nu!

Joshua Radin - I'd Rather Be With You
Jay-Z ft. Rihanna and Kanya West - Run this Town
Twista Ft. Trey Songz  - Girl Tonight
Karl Wolf Feat. Rime & Kaz Money - Yalla Habibi
Demarco ft. Etana - Can I
Jay Sean ft. Lil Wayne - Down
T.I - She Like it
Flo Rida (Feat. Ne-Yo) - Be On You


nybakat bröd och te, kan det bli bättre?

Nu kan jag andas ut! Tagit min sista Gardasil spruta. Efter det var vi på baken och aktiverade mitt kort och jag har fortfarande inget id-kort. Måste skaffa, jag är så pinsam ibland!

Precis käkat frukost, eller lunch för vissaa. MAmma har bakat bröd, åååh det är så gott.

Nu ska jag hjälpa henne med tvätten sen senare idag ska jag umgås med Senida. ♥




I'd Rather Be With You - Joshua Radin
underbar låt!


KRAM! ♥


hej och hej då

nu ska jag ta spruta!

ciao bella :D

hallu

Åååh, jag behövd verkligen en shoppingtur idag. Köpte en stor spegel till mitt rum, skolväska och skolkalender, tröjor, jeans. Mkt nöjd.

Nu kollar jag på Aci Hayat. Åååh den är så spännande nu och pappa har med börjat titta på den, men synd att han började så sent.

nu ska jag fortsätta kolla!
KRAM!


god natt

Tina har åkt heeeeeeeeeeeeeeeeem :'(
Igår blev det en härlig kväll med Dona. Idag var jag och T på stan ich sen var vi hemma och så kom Lenti för att hämta T. Eller ah dem köpte en ny bil till T's mamma och henne.

Sitter och kolar på en film, typ en tjej som ska bli av med en kille. Den går på tv4+ och jag dör av skratt! mahaha!

Imorgon ska jag nog till biblioteket och låna böcker. Måste läsa böcker, jag saknar det. Älskar biblioteket.
Oj kom på att jag inte har hittat någon skolväska, åååh blir så arg. Måste dra till Väla innan skolan plus ska jag köpa en skolkalender, suddi och pennskrin.




Innan jag skulle till Dona, eller först jobbet!

Inatt med Tina, hon gillar min fot ska jag säga er.


Natti natti!
KRAM!

090811

Jag har världens damp, typ. Skriker och sånt, men börjar få ett grepp runt det nu. Vaknade med att ha lite slagsmål med Tina och i natt när jag sov eller försökte höll Tina och Gagi skratta och prata och jag fick utbrott.
Ikväll ska jag jobba 2h och sen dra till Dona. (;

Ska nog platta luggen nu, den är katastrof! Jag kan beskriva lite den har delat sig så det e mittenbena men det är väl inte så farligt jo för den är krullig/vågig och bara står upp. Ni vet sån frisyr männen hade förlängesen, långt hår och
vågigt.

Kom på att jag måste fixa foto till mitt id-kort imorgon!



KRAM!


090810

Jag har inte tid att blogga eller jag orkar inte. Tina tar min tid. Nej men idag skulle jag till tandläkaren och när jag skulle ta tåget hem så missade jag det om jag bara skulle sprungit kanske jag inte hade missat det men sen så väntade jag från 15:04 till 15:34 men nej det var försenad till 15:47 men sen kom det 15:55, och mitt huvud SKREK YEES! ...not! Jag fick värsta damp plus huvudvärk. AJa sånt är livet!
Skulle egentligen stannat i HBG för att shoppa efetr tandläkarbesöket men väntar fortfarande på mitt kort så kunde inte. Hoppas det kommer snart!






Tina smällte choklad muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums!


mina systrar!

Min kusin Ardian (stjärnan i mitt hjärta) och Gagi.

Hhahaha, bilderna var inte så roliga men hajt pallar ej lägga in dem från Tinas mobil! :D

Nu vill Tina tönten vara inne. Hon petar på sina tänder!
PUSS OCH KRAM!

god morgon

ååh vad skönt med en varm varm dusch. Sitter här och äter müsli borde borsta håret men orkar inte. Idag blir det jobb 15-18 :)




 

NRG BAND ft MC BEKA - SHEHIDE
Denna låten är på albanska och den är så bra! :D


KRAM!

50cent the power and the money och Tinas fötter stinker!

Nu är man hemma och kollar på 50cent efter en lång dag på jobbet och en promenix med Tina och Gagi. Vi höll på att sjunga och göra ''Do the pencil do the pencil broken get a new man......'' Ja you get it.
Hahaha, och den ''Dra kortet ta påsarna dra kortet ....''
Så tröga vi är, men det gillar vi. Det var typ dött på jobbet men jag får in pengar, CACHING!

Hahaha, så kaxig 50cent är i sin dokusåpa men I kind of like it and he is a cutie.

Bilder orkar jag inte lägga in för att måste skicka till min mobil från Tinas och sen lägga in i datorn men pallar ej idag. Lovar att lägga in i morgon, för det är söndag. We will see.

Nu ska jag fortsätta kolla Tv utan att käka något. Vi har typ ätit as mycket dem senaste dagarna. Mamma frågade innan vill ni ha Daim-tårta man ba öööh nej vi har fan ätit 24/7. Eller ja!



 
Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock You Down
Visste är det syggt att ha svart bh under vitt linne?! :D


Nu har G's to Gents börjat. Det är så kul!

Ha en fortsatt bra kväll/natt! :D
KRAM!

härliga sol

...Ååh jag har märkt en sak varje gång jag ska blogga blir jag kissig. Det är faktist sant.¨

Idag vaknade jag upp med Tinas rumpa i ansiktet på mig. Haha, nej jag skoja men jag svär hon tar as mycket plats när man sover med henne.
Igår kunde vi inte sova och vi gick ut vid klockan 3 och tittade på stjärnorna, och nej det fanns typ inga.
Jag var på banken idag med mamma & pappa angående mitt kort och mamma skulle också fixa en sak. Sen drog jag,Tina, Gagi och Enida till da BEACH! DEt var jätte mycket nyckelpigor, maneter och jetingar, BLÄÄÄ! ÄCKLIGT!
Det var förmodligen sista gången vi var på stranden detta året eftersom jag tror det kommer bli dåligt väder framöver.

Ikväll tror jag det blir att hyra film och ha myskväll. Vi tänkte dra till Ljusfesten men vi orkar inte.
Nu kollar vi ialla fall på ABDC, har sett den typ tusen ggr men aah vi har inget annat att göra. Jag är så trött.

Jag orkar inte lägga in bilderna på datorn just nu. Men jag kan bjuda på andra, .... kanske.



I kosovo, när vi var i Rugova. Jätte fint och gott vatten.

Typ att jag älskar denna bilden. Kolla vilken söt unge.


Nej nu orkar jag inte mer.

CIAAAAAAOOOOOOOOO! ♥

dem har blivit vuxna

Snart är klockan 03 och jag och Tina ska ut och kolla på stjärnorna eller om hon håller det vill säga. Idag har jag varit i FBG med mamma och Dita. Vi hämtade en av Ditas söner Ardian och Kaltrina följde med oss hem. Innhandlade också några skrivböcker till gymnasiet.
Sen efter Aci Hayat var vi ute på promenad. Tina och jag är ju som vanligt tröga. När vi kom hem drack vi kaffe med MYCKET MJÖLK, MUUUUUUUUUUUMS OCH käkade mackor.
Asså vill bara säga att när jag och Tina är tillsammans speciellt på kvällarna är vi tröga. Typ snackar som bebisar eller bara snackar som om vi fått i oss något mer än vatten.


Jag: Jag tror Fia har förgiftat maten?!
Tina: JA! hon har tagit grillkryddaa!

HAHAHAHAHA!
Min syster eller hela familjen stör sig på oss!

Nu ska vi titta lite TV och surfa på nätet.
Tycker det är kul att retas med folk på msn, (asså sånna som jag känner dåå)


...plus att det e bara jag och Tina som fattar rubriken pallar ej berätta men det är något så jävla kul.


CIAOOOOOOO, SOV SÖTT! /
ADELINA


trött och ont i magen!

Åååh, shiit vad jag är trött på att bara stå. Gick till jobbet vid 16 istället för 18 och ja vad kan man säga det var sol ute så det betyder att det är dött på jobbet. Typ inget folk. Åååhh och jag bara stod där själv (eller Sophia gick kl:17:30) men sen stod jag där själv. BUHUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Men sen när jag väl slutade tog jag en glass, mums vad gott. Strawberry-cheese cake, älskar verkligen den glassen plus at vi på TH har godast glass. Och plus att jag fick ont i magen, tror jag vet vad det kan bero på
(Någon frågade om jag jobbade i FBG och nej det gör jag inte jag jobbar på Tasty House i Ängelholm. )

Just nu kollar jag på Aci Hayat, <--- den är så braaaaaaa. Filiz i serien är så vacker.
Och jag stör mig på Ender. Hatar honom typ. Kan inte fatta några som tycker han är snygg.




När jag kom till jobbet hittade jag en present. Fick den av Fia. Det är en diskborste. Fin va? Den tjejen är speciel jag lovar. Hon har världens humor. När vi jobbar shiit så kul det är, eller jag tycker det. Men visst jag älskar alla mina arbetskamrater. 

Såhär sur var jag idag för ingen kom och handla, tyyyyyp.


Filiz. Hon är så fin.

Nej nu måste jag springa till toaletten AKUUT HAR HÅLLT DET LÄNGE!


KRAM!



jobb 2h idag, lite men man får money

Har precis fixat mina naglar med Gel Kit. Blev faktist bra, dem andra gångerna jag gjort dem blev dem sådär eftersom jag inte la så mkt tid på dem, men dessa är faktist bra.
Är så stolt över mig fast pappa tycker sånt är onödigt, hmmm. Han är ju trots allt en kille och han är rätt så van med att huset luktar naglack och sånt. Han har ju trots allt 4 döttrar och en fru. :D


Här är bilderna. Naglarna är finare in real life. Ikväll ska jag jobba 2h för Fia. Ni kanske tycker det är onödigt men inte jag för jag får pengar för det och jag har inte alls sommarjobbat bara slösat pengar.


CIAAAAO BABES!

god morgon

ÅÅÅh, kunde inte sova typ förran klockan 3-4 fan vad jobbigt. 
Igår jobbade jag från 15-20 och världens surgubbe kom dit. Shiit vad man blev arg. Hans enkrona som han la i funkade inte för det var en äldre och dem går inte i automaten för dem har typ mer silver eller något och vi kan inte ta emot då och han blev as sur. Han typ slängde fram den och började skälla på mig och Sophia och vi blir helt PAFF och så tar jag en enkrona från min plånbok.
Sånna männsikor orkar man ínte med.

Nu ska jag titta på tv och vila lite jag är så trött.




KRAM!

prison break

YEEAAAH, snart börjar Prison Break, älskar den verkligen. Missat några avsnitt nu eftersom jag varit i Kosovo, buhuuu. Kanske tar igen det någon daag.

Nej nu ska jag kolla snygga Wentworth(?) Miller. Sen ska jag kolla Twilight med Belinda, har faktist lovat henne.

PS var ute med Senida, vi var tvungna att ses ju och så hämtade vi skolfotot.

BYEEEEEEEE!
SOV GÖTT!

paus..

Tar en paus från allt städandet. Håller på att rensa några skåp och sånna saker i köket så det blir fint. Jag är så törstig men vattnet har blivit så varmt på något sätt eller så är jag van med Kosovos eller Pejas bergsvatten. Kallt och gott! 

Goda nyheter Senida är hemma har inte träffat henne sen skolavslutningen! Vi skulle dra ut idag men det regnar så pallar ej. Det får bli imorgon efter jobbet!  

Nu ska jag fortsätta städa och sen se Priviliged (repris).


KRAM!♥

På slaget tolv....

... börjar snart. 7

Kiladeiväg till Maxi och kollade så att Fia inte hade svimmat eller något sen var vi inne på Maxi och där såg man Mads Bödker för andra gången. Eller han var bakom oss med bilen så :D
Köpte müsli och stiftpennor. Fick lite damp för att jag hade glömt Priviliged men hann se 30min.

Fick nyss reda på att Blero och Teuta (Saranda från Kafeneja jone) har förlovat sig. Visste att dem var ihop men nu har dem förlovat sig. :'(
Ni som inte vet så är Blero än av mina favoriter, då menar jag verkligen en av favoriter. Han sjunger så bra och hans utseende är inte alls tokigt.



Belindas och min mat blev super!




Nej nu börjar På slaget tolv. Och jag passar på att säga GOD NATT och sov sött puss.
Och jag måste poppa popcorn. (stavning?)

nytt och frächt

Ni ser hur bloggen ser ut vaaa? Medina fixade den och nu har man lust att blogga mer.

Jag och Belinda bestämde oss för att laga kyckling i curry med ris, MUMS!
Resultatet blev faktist bra och Belinda älskade det. Fia ringde för att jobba för dte var typ kaos men jag kunde inte eftersom jag inte vill låta Belinda vara ensam hemma, skulle lämnat henne hos Dita annars men Dita och hennes barn åkte också till Åstorp till morbror.

Nu ska vi ialla fall kolla på film The Proposal, inte sett den förr. Om ni vill veta vad som hände med ps I love ypu så kollade vi aldrig klart den. Vi tittade bara 1minut sen orkade vi inte mer, hihi! Får se den en annan kväll.


Bilder på maten kommer sen när jag orkar lägga in dem ( om jag inte glömmer, som vanligt).
Brukar alltid ta kort med min sunkiga mobil men orkar aldrig lägga in dem sen hittar jag dem efter 1mån och ja då e det inte kul längre.



TJOBYE!

vad finns i menyn?

Shoohej alla!

Vilken seg morgon jag har haft, orkat inte gå upp legat i soffan och kollat på ABDC men nu var jag tvungen att röra på mig.
Va lite hos Dita och nu stack alla till min morbror men jag lyckades att hålla kvar Belinda. Orkar inte tillbringa dagen med någon annan.

Vi sitter ialla fall och kollar efter recept eftersom vi vill laga något gott. Vi är sugna på kyckling i curry men vi får se vad internet har att erbjuda och om vi har sakerna hemma.

Nej nu ska jag fortsätta leta.






KRAM

ont i fötterna

HELLO!

Sitter hos Dita här och kollar på albansk TV det är något bra program med Labi eller Dita tycker dte ialla fall. Hon skriker så fort jag säger något, TRUST ME hon är VÄRRE än pappa.

Idag var jag på stan bara för att Dita ville se om hon hittade något för jag hade köpt lite saker igår. Sen så jobbade lite för Fia. Sen kom jag hem och där hittaade man Tina äta :D
Vi gick ut och det blev en lång runda. Jag hade as ont i fötterna vettefan varför jag borde vara van eftersom vi gick mycket i Kosovo menmen.

Nu ska jag fortsätta kolla.

P.s Acy Hayat (den serien jag skrev om innan om Mehmet) var så bra igår men snart kommer den ta slut, åååååååh! Den är så bra till och med Ditas 3söner kollar på den haha. Dem sitter fastklistrade och sen efter den slutat diskuterar dem den! hihi :D
I'm a geek and I love it. :D




GOD NATT! /
ADELINA


yeah yeah

Ska kila iväg till jobbet nu. Jobbar bara till 18 sen kanske man träffar på Tina tönten.

CIAO
adelina


RSS 2.0