I am tired of constantly asking for forgiveness

OOJ! kolla alla bilder jag lagt upp. Kommer ta massor av bilder i Kosovo men som jag är laddar jag upp mest bilder på mig själv för det det känns konstigt att dela med mig bilder av mitt privatliv. vet inte varför men jaaa, jag la upp lite från Turkieeeet, finns många men ja det är min familj och min mosters så njaa det får räcka med dem bilderna.
Inatt åker jag till Kosovo med min familj och min bästa vän och hennes familj så nu har ni lite bilder att kolla på i alla fall så hör jag av mig när jag är där nere. Tror inte kommen läsa min blogg nu eftersom jag tror uppdateringen kommer bli kass, ajaaaa! Ni får ha det så braaa i Sverige och vart ni nu är jag ska  i alla fall ha det skönt där nere.
Kommer sakna mina vänner hääär, buhuu men Tina, min bästa vän och andra vänner är ju också där nere så, haha! PUSS♥

Kosova

Sist jag var i Kosovo var en studiresa dit i April detta året med albanska gruppen. Och nu ska jag dit igen, INATT! ÅÅÅÅH, och vi ska åka bil dit med min bästa väns familj så det kommer bli skit kul! ♥

3 jag älskar

CHOKLAD! - SERIÖST VAD HADE JAG GJOR UTAN CHOKLAD? Tackar jag nej till choklad, NEJ! Jo kanske vitchoklad är gott ibland men ljus och mörk älskar  jag. Gillar inte heller det om det är för mycket kaffesmak, eller någon form av likör eller någon konstig mousse!
ISKAFFE- blir beroende av detta mer och mer för varje dag. Älskar också vanligt kaffe men jag tror iskaffe slår det. LOVE IT! Speciellt att man kan göra det så snabbt& enkelt  hemma.
KNÄCKEBRÖD- för jävla gott. Nyttigt och gott. KAn nog äta ett paket själv, lovar. Älskar det speciellt med BREGOTT! muuuums. Fördelen med att åka till Kosovo är att jag tar en paus från all Bregott ätande. Gillar inte de andra smörsorterna så mycket och då tar jag ytters lite men BREGOTT, för goottt!

shoes - nelly.com

ca 280kr
ca 600kr

IDOANDIALWAYSWILL BECAUSETHATSLIFE


- Do you ever ask yourself, Why ...? What if...?

sorry

Har börjat packa lite, åååh snart åker jag. Har inte haft den känslan ni vet den exalterande känslan men nu börjar jag få den. Asså visst jag vill alltid åka bort älskar att åka utomlands men jag vet inte jag känner mig så lugn och har inga höga förväntningar. Det är bara bra för då blir det jättekul så var det ju i Turkiet. C U♥

iskaffe

Recept 2pers
2dl starkt kaffe
2dl iskall mjölk
1,5 dl isbitar
socker (upp till var och en tycker jag. beroende hur sött man vill ha det. Idag valde jag att ha 3-4 tsk socker)

Mixa allting i en mixer och servera. Få det så kallt som möjligt eller ja det skall inte vara ljummet utan kallt bara inte fööööör! Blir jättebra nu på sommaren när det är varmt ute! (;

Is that all you can say ...


Tänk att det är sommar. Jag kan inte fatta att jag ska börja tvåan efter sommarlovet känns som jag precis gått utan nian. Känner mig så liten, hihi!
Kom precis hem men nu måste jag ta på mig något annat för det var lite för varmt med tunikan jag hade på mig innan. Nu ska jag på handledarkurs med pappsi, över 3h. O-M-G ALLTSÅ! ajaaa, de bjuder på fika, wihooo!

När jag kommer hem ska ni få ett jättebra recept på något super gott! ♥

responsibility


show me you're alive

I wonder what if ...

GOTT var deeeeeet! maaaaa I love choklate.
Blev en promenix med Elin och gud vad trött jag var. Har varit det hela dagen och jaaa. hmmm.. vill bara att det skall hända något i mitt liv som förändrar något, eller nej okej glöm att jag sa det. Eller jo jag vill men på ett bra sätt? FÖr alltid när jag säger dte så får jag hemska saker i huvudet eller kanske inte hemska så men för mig så sticks det i hjärtat, maaaaaaa. Undra vad? HE-HE I'm not going any further sorry. Så privat är inte min blogg att ni får reda på allting men kanske, kanske någon dag i framtiden.... NOT! hihi
Tönt jag är jag vet men jaaaaa.
Vill att något kul skall hända, vill vara pigg och åka till Kosovo, dansa albanskdans fast jag suger men vafan vem bryr sig?
GOD NATT! ♥

NOW PLAYING

Toni Braxton - If I Have To Wait


Hörde denna låten på en blogg och jag föll för den direkt. Nu har jag letat och funnit den, LYSSNA!

You've been hurting a long time, 
the kind of pain I know too well. 
It's been pulling you under,
like some kind of evil spell. 
I'm gonna hold, I'm gonna hold you, 
till the ghosts are disappeared.
I'm not going anywhere, I'm gonna stay right here.

If I have to wait for you, I'll hang on the line.
If I had to just make due, I'll do it 'til the end of time.
If I have to feel this way, to know that you will be mine, all mine. 
Thats the choice I make. 
Thats the risk I'll take.
If I have to wait, for you.

Your tears are my tears, 
and I'm crying them too. 
'Cause I can't, No I can't,
I just can't find a way to get through to you. 
I know you really love me, but there is a part of you still missing. 
You've given me all that you can,
but I want everything, everything, everything.


Turkiet

Ordu

Istanbul

I love this country! Hade absolut kunnat bosätta mig i detta fina land eller åtminstone ha en lägenhet här. Want it so bad.

here I go again

OMG, snart har jag ätit upp en nutella burk alldeles själv, (nästan själv). Och det har bara gått några dagar sen jag öppnade den, BRA ADELINA! NJAAA.. not so good after all.

Jag är i alla fall trött och hungrig. Har tvättat kläder och kunde inte somna i natt men sen när jag väl somnade ville jag icke vakna men jag kände mig taskig om jag inte hjälpte mamma lite med tvätten. Hatar att tvätta så jävla tråkigt. Jag är riktig trött vill bara sooovaaa. Ska nog lägga mig i mammas säng.

I morgon skall jag på handledarkurs med pappie! Jag skall börja köra, MAHAHHA! hur skall detta börja och sluta ? Det får vi allt seeeee.

Ännu ett väldigt intressant blogg inlägg, skit kul jag vet.


Jag har faktiskt fått färg! yeeees. Ett av mina favorit naglack just nu. ♥


Can't get it out of my head

Nu blir det en promenad med min mammie, C U♥

ANTECKNA TAAAAAAAACK

Ännu en dag spenderad på stranden, denna dagen blev det med Elin. Funny, sol och bad kan det bli bättre? Jag e skit varm nu med. Lite kusiner har jag hemma hos mig nu och jag äter som en gris, thumb up att jag inte kommer komma in i mina klänningar snart, NOT GOOD! ajaaa. sånt e livet. nej men vill ut och gå men jag orkar inte hämta min mobil för att messa någon, HEHE dagens i-lands problem  och vem fan bryr sig ADELINA? njaa inte vet jag kanske finns någon peddo som gör, nej kidden. Men vafaaaaeeeeen, lyssnar på härlig musik och fixat naglarna.

Om fem dagar och en natt typ SÅ ÅKER JAG TILL KOSOVOOOOOOOOOOO! MAAAAAAH, I LIKE IT SO MUCH. KOMMER BLI SÅÅÅ NAAAAJS! eller jag har inga gar kanske bäst så, för då blir det extra kul typ så var det innan Turkiet med men jaaaaaaa.... nu ska jag inte skriva mer för det är så tråkigt menmenmne... PUSSHEEEEJ HA DET GREAT ASSSÅÅÅÅÅÅ! ♥

PESTO

ÅÅÅÅÅH! När jag och K låg på stranden var MAT en av våra huvudämnen. Vi pratade om Kosova och hur sugna vi var på burek och massa sånt! Nu när jag kommer hem så minns jag vilken god pesto-pasta jag år i TURKIET och var tvungen att goggla upp några fina bilder. I love it! Vill laga det nu nu nu! Nu vet jag vad jag ska bjuda på i framtiden! :) Snabbt och enkelt.
Åt 4mackor med nutella innan! FETTO! aj löv it.

I guess I'm guilty

Härlig dag på stranden med Kaltrina och hennes syster och kompis hängde också med! Härligt härligt! Vi GICK, gaaah! På vägen hem ville jag döö, eller inte dö men jag var trött och hade sår på fötter! GÖTT! ..lalalaaa.
Nu har fullt på med energi, nutella mackor och glass, thumb up. Ville inte ha mammas wok då de redan hade ätit det godaste av wooken, hmmm tacktack! C U♥



I got you all figured out


Skön kvällspromenad och nu känns det som jag blivit biten av myggor, maaaaah! hate it. Varför skall jag alltid bli offret? vavavaaaaa? kan ni inte dumma myggor försöka er på mamma istället? OOh kom på att släcka i rummet om jag ska ha fönstret öppet för annars kommer myggorna in. Hoppas på strandväder imorgon!  C U when I c u! ♥

music

Erik Hassle - Standing where you left me
Finns på spotify, den spelas just nu hos mig!

EGO-BOOST AT PHOTO BOOTH

JAG KÄNNER MIG SÅ TÖNTIG! MEN SKIT I DET! INGET toppenväder så det blev städning och sedan MAKE-UP TIME! När det är sommar hatar jag att ha foundation så har ej använt det på länge men jag älskar att trixa med ögonskuggor och prova läppstift (måste börja använda det mer). Satta på musik, provade kläder och photo booth. Dåliga cam bilder men vafaaaaaan någon gång måste man ha en sådan dag där man bara kollar på sig själv och dansar som en fjolla! :P Jag vet mitt rum är katastrof men jag slängde kläder överallt hihi! :P

let us be honest

FAAAN! inget strandväder idag, buhuuu. Får väl börja med att stiga upp och sen städa, åker ju till Kosovo om en vecka, *happy*

För varje sommar som går eller bara efter någon vecka jag gjort något annorlunda så inser jag olika saker. Jag lär känna mig själv och jag uppskattar livet mer. Jag inser hur viktigt det är att skita i vad andra säger och leva mitt get liv. Göra saker som får mig att vara glad, för det är sällan jag gör det kan jag tycka. Jag inser att vi lever bara en gång och varför ska man vara sur på andra? Varför ska man göra saker som inte få en att må bra. Spendera tiden med de ni älskar and be happy. Men jag tycker inte det är något fel på att ibland gråta för det är en del av livet. Likaså misstag, it makes us stonger. Det är mitt liv och jag ska leva för mig själv inte för andra!


mitt misslyckade hjärta hihi! Ni fattar att hjärta är min symbol försöker tom göra det i min yoghurt!


RSS 2.0