happiness and sadness

Nej har ni sett det dystra vädret inte okej alltså inte ikväll när vi tänkte ha lite kul nejnejnej.
I alla fall idag skulle min kusin Aurora fyllt 7 år. Det går inte en dag då jag inte tänker på henne fast jag inte visar det så tänker jag på dig och jag kan till och med prata med dig. Saknaden är stor och det är svårt att se din lilla syster ,som du inte fick träffa men hon har ärvt ditt namn.  Det är svårt att kalla henne för det namnet och om man gör det känns det som du tror man glömt dig men det är inte sant.
Jag har nog aldrig kallat på hanne vid det namnet utan sagt bebisen och så kan jag inte fortsätta för hon växer och nu är hon 1 år och jag måste våga kalla henne för det namnet hon heter. ....
Idag ska vi då åka till min morbror och hans familj.

Så för mig blir det bara lite mys med släkten. För mig är valborg ingenting tycker det r en allmänt vanlig dag. Det var roligare då man var yngre och gick till brasan nu är det bara ööh? palla? nejmen seriöst idag ska nog de flesta tonåringarna till danmark för att supa sen komma till sverige och gå till någon tråkig hemmafest där de super ännu mer! HOW AWESOME IS THAT? SO FKING FUNNY RIGHT?

Så jäkla trött är jag, skoltrött. Hade tänkt sova men jag skall nog se på det nya avsnittet av Vampire Diaries nu. LOVE IT! Sen har jag också lite plugg men funderar på att spara det till  lördag för söndag kommer jag vara upptagen typ hela dagen!


Vilken update asså nej nu ska jag mysa med mig själv och sängen! puss så länge♥



Jag älskar dig, Vila i frid min ängel.♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0