Love yourself

Jag längtar tills Bellas (Blondinbella.se) bok Egoboost kommer ut. Det är en bok för unga tjejer som ska hjälpa oss. Jag tycker det är otroligt viktigt och det har blivit en stor del av allting att prata just om utseendet. Det yttre. Hur ska man se ut? Bete sig? Vad ska man ha på sig? etc.

Jag har hela mitt liv varit lite mulligare och jag älskar min kropp nu. Jag bryr mig inte om hur modellerna ser ut och att man skall vara smal eller blabla. SKiter fullständigt i det. När jag var yngre var jag mulligare än nu och om jag hade varit dte nu hade jag förmodligen tränat mer och ätit bättre för att jag hade nog inte varit nöjd men nu för tillfället älskar jag min kurviga kropp, HAHA! NEJ MEN seriöst jag tycker det är viktigt att vara nöjd. Det jag stör mig på är tjejer som är smala och slänger ut sig ex. ''Fan vad fet jag är, omg måste banta.....) Så himla jobbigt. Om du inte är nöjd om du tycker du är fet och vill vara smal träna då, jag bryr mig inte. Är du inte nöjd släng inte ut sådana saker det finns folk runt omkring som kanske har det jättesvårt och är mulligare som tar illa upp. Om du verkligen mår dåligt sök hjälp och jag hade ställt upp för mina vänner men jag tycker vissa är löjliga som bara slänger ut sådant rakt ut och flinar efteråt för det är allvarligt enligt mig.

Man måste hitta sig själv och börja acceptera vem man är. Ibland kan jag bli arg och vara på dåligt humör och då kan jag hata mitt utseende och jag mår så dåligt då. Jag hackar ner på mig själv och känner mig hemsk. Jag har också varit den som velat gå ner i vikt och blabla jag ska inte äta det och det .... blabla. MEN jag tänker inte på det så mycket nu, visst jag vill inte äta så onyttigt och bara slappa för det är tråkigt. JAg vill röra på mig och kommer alltid att göra mig, men ex. CHOKLAD OCH GLASS. ALDRIG att jag ADELINA ARADINI utesluter det NEJNEJNEJNEJ!!! Jag vill börja träna mer och få fastare lår och sen är jag helt nöjd, :D Jag vill absolut inte vara size 0. nejnej, kurvar skall man ha, det är snyggt! Allt sitter mycket finare när man har kurvor.
Det finns inget bättre och acceptera hur man ser ut och jag blir alltid så glad när jag kan se mig i spegeln och tycka att jag är vacker, vilket händer lite väl ofta, hihi.
Böja älska dig själv för om inte du gör det, vem kommer att göra det ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0