en idiotisk kommentar

......''Hej! Måste säga att du är en väldigt rolig person, du är mycket bra på det du gör MEN, en sak som jag tycker är otroligt störande är när du säger: - "I koranen står det", "Koranen säger" m.m. 

VI har fattat att det bara står bra saker i Koranen och de andra heliga skrifter som finns. MEN Problemet är att dessa bra ting INTE följs.

Så när du säger " I koranen står det" så svarar du inte på den viktigaste frågan. 

VARFÖR finns det hedersmord, VARFÖR finns det terrorister, VARFÖR har folk slöja''
Var inne på Anaginas blogg precis och skulle kommentera en av hennes video! Kolla vad jag nappade upp.Det var någon som kommenterade så. HEDERSMORD? TERRORISTER? Varför har folk slöja?
ÖÖÖh ursäkta för det första varför blandar folk in detta med religionen islam.
Vänta!! Om jag har förstått detta rätt så kan jag blanda in alla kristna bara för en kristen mördar sin fru eller sina barn eller våldtar sina barn.
Ska jag dö fråga. VARFÖR VÅLDTAR FOLK?
HEDERSMORD OCH TERRORISTER HAR INGET MED ISLAM ATT GÖRA eller TVÅNG att bära slöja! Asså kan folk bara lägga av och blanda islam, kultur, seder och bruk, stränga föräldrar, och massa skit!
Varför har folk slöja?
Ehmm, tyvärr så måste man svara att i Koronen sa Allah till Mohammed att han skulle säga till kvinnorna att dölja sina kroppar för att inte ses som sexobjekt av männen. För att skydda sin egen kropp helt enkelt. Hur skall man annars svara på frågan. Men detta är absolut INGET TVÅNG ATT GÖRA!
Och att vissa tvingar sina fruar och barn, det har inget med ISLAM ATT GÖRA!
Det är kultur det är stränga föräldrar och hårda regler som gäller där. MEN så skall det absolut inte vara. Man skall inte tvinga folk att uträtta olika handlingar.
Nej nu stänger jag av datorn pallar inte med sådant folk som är så fördomsfulla och som endast lyssnar på vad medier säger och annat skitsnack!
pussheej♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0